АКЦИЈА “ЗА ШУМУ У ТВОМ КРАЈУ" – ЋУПРИЈА ДОБИЛА 50 СТАБАЛА ДРВЕЋА

Објављено 26/02/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Ћуприја је данас постала богатија за чак 50 нових стабала дрвећа, у оквиру Акције озелењавања коју под називом "За шуму у твом крају”, спроводи ДДОР осигурање.

"Драго ми је што испред локалне самоуправе могу да будем присутан данас овде у овом лепом амбијенту са овим драгим људима, нашим партнерима у овом пројекту из Компаније ДДОР Нови Сад. Радујемо се кад нам долазе гости са поклонима, а данас су то саднице у оквиру Акције “За шуму у твом крају”. Данас смо засадили први Платан, а Ћуприја ће кроз ову акцију добити 50 нових садница, које ће бити засађене у парку, испред зграде Фонда ПИО, у улици Цара Лазара, као и на Тргу који се реконструише, што ми је велика част и задовољство, а све за чистију и здравију животну средину”, рекао је данас Владимир Васиљевић, заменик председнице Општине Ћуприја.

Милош Марјановић, представник локалне канцеларије ДДОР осигурања у Ћуприји, рекао је да изузетно срећан што је данас Ћуприја изабрана као један од седам градова у којима ће се обављати садња. “То су препознали наши клијенти, који су уговарањем ЕКО-каско, ЕКО-Моја кућица осигурања и ЕКО полисе Међународног путног осигурања, директно учествовали у донацији и избору броја садница, које ће бити посађене на територији Ћуприје”, истaкао је Милош Марјановић, представник локалне канцеларије ДДОР осигурања у Ћуприји.

Компанија ДДОР осигурање покренула је ову акцију, са циљем стварања и унапређивања урбаних оаза, које ће позитивно утицати на ефекте емисије штетних гасова, али и на дугорочно унапређење животне средине и услова живота у градовима Србије. После Новог Сада и Кикинде, Ћуприја је трећи град у коме се обавља садња дрвећа, у новом циклусу акције озелењавања . До сада је овај пројекат обухватио 10 градова у нашој земљи, а планирано је да се засади око 900 садница, захваљујући подршци клијената ДДОР Осигурања Нови Сад.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram