АКЦИЈА ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ УЧЕСНИКА У САОБРАЋАЈУ ОД ДАНАС ДО 2. МАЈА

Објављено 28/04/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Припадници Министарства унутрашњих послова - Одељења Саобраћајне полиције у Јагодини, спроводиће од данас до 2. маја, акцију појачане контроле учесника у саобраћају, са циљем очувања безбедности саобраћаја на путевима, током предстојећих првомајских празника, када се на путевима у Поморавском округу, очекује појачан интензитет саобраћаја. Акција ће бити усмерена на откривање и санкционисање прекршаја управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци, прекорачења брзине кретања, непрописног претицања, некоришћења сигурносног појаса и непрописног превоза деце.

Претходне године за време првомајских празника, на територији Полицијске управе у Јагодини, догодиле су се три саобраћајне незгоде у којима су две особе повређене.

Апелује се на све учеснике у саобраћају да празнике прославе одговорно и да поштовањем саобраћајних прописа дају директан допринос очувању безбедности саобраћаја, каже се у саопштењу Полицијске управе у Јагодини.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram