50 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА И РАДА ДОМА УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА “СРЕЋНО” - ОДРЖАН РЕВИЈАЛНИ ШАХОВСКИ ТУРНИР И ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ РАДОВИ НА ТЕМУ “ДОМ ИЗ МОГ ОБЈЕКТИВА”

Објављено 10/03/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У оквиру обележавања јубилеја – 50 година постојања и успешног рада Дома ученика средњих школа “Срећно” у Ћуприји, јуче је у Дому одржан ревијални шаховски турнир за ученике средњих школа, у мушкој и женској конкуренцији. Поздрављајући присутне, Татјана Милојевић, директорка Дома је истакла: “Ми смо веома поносни што ове године прослављамо 50 година од оснивања нашег дома, јубилеј није мали, радили смо и пословали у различитим околностима и у различитим условима и време је брзо прошло, а ово је прилика да се на неколико различитих начина обележи овај значајан догађај”.

На ревијалном шаховском турниру је учествовало 14 екипа.

Победник у женској конкуренцији је екипа Дома ученика средњих школа “Срећно”, док је друго место заузела екипа ћупријске Гимназије. У мушкој конкуренцији прво место припало је екипи Дома ученика средњих школа Јагодина, друго ћупријској Гимназији, а треће екипи Техничке школе из Ћуприје.

Поводом обележавања значајног јубилеја Дома ученика “Срећно”, такође је организован и наградни конкурс за најбољу уметничку фотографију, ликовни и литерарни рад на тему “Дом из мог објектива”. Прво место за литерарни рад освојила је Магдалена Пајић, друго Марина Милетић, а треће место Софија Авдаковић. Прво место за ликовни рад припало је Анђелији Милојковић, друго Тијани Никодијевић, а треће Андреју Денковићу.

Када је реч о уметничкој фотографији прво место припало је Младену Глишићу, друго Катарини Ивановић, док је треће место заузела Петра Савић.

Директорка Дома Татјана Милојевић захвалила се свим ученицима, а најбољима уручила захвалнице и књиге.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram