5. ФЕСТИВАЛ МУЗИЧКЕ ИЗУЗЕТНОСТИ РАВАНЕЛИУС – ОДРЖАНА ТРИБИНА “ИЗАЗОВИ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МЕЂУНАРОДНОГ МУЗИЧКОГ ФЕСТИВАЛА”

Објављено 08/07/2024 у 
Podeli ovu objavu:

У оквиру 5. Фестивала музичке изузетности Раванелиус данас је у Камерној сали Школе за музичке таленте у Ћуприји, одржана Трибина “Изазови организације Међународног музичког фестивала”. На трибини су говориле Милица Кадић и др Јелена Јанковић – Бегуш из Центра београдских фестивала, установе културе града Београда, која организује културне манифестације. Музиколози, продуценткиње и уреднице фестивала уметничке музике, Милица Кадић и др Јелена Јанковић – Бегуш, су на данашњој трибини истакле да им је драго што могу да поделе изазове организације оваквог и сличног фестивала, као и да је Раванелиус за пет година постојања већ поставио одређене стандарде. “Раванелиуис је једно ново искуство за Ћуприју, њене грађане и посетиоце програма. Он већ сада отвара видике, пре свега младим људима, и пружа им могућности за животне путеве који су пред њима” истакле су др Јелена Јанковић Бегуш и Милица Кадић, на данашњој трибини под називом “Изазови организације међународног музичког фестивала”.

Овај пројекат је суфинансиран средствима из буџета Општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту, нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram