4. ФЕСТИВАЛ “RAVANELIUS” - ОДРЖАН ВЕЛИЧАНСТВЕНИ КОНЦЕРТ ПРИЈАТЕЉСТВА ПОВОДОМ 70 ГОДИНА ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ “ДУШАН СКОВРАН”

Објављено 04/07/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Поводом 70 година Основне музичке школе “Душан Сковран”, вечерас је оквиру 4. Фестивала музичке изузетности “Ravanelius”, у сали Основне музичке школе “Душан Сковран” у Ћуприји, одржан величанствени Концерт пријатељства, поводом 70 година ове школске установе. Пубика је уживала у музици најбољих ученика основних музичких школа "Душан Сковран” из Ћуприје, "Владимир Ђорђевић” из Јагодине и "Миленко Живковић” из Параћина.

Ученици који су наступали као солисти, чланови камерног састава и оркестра, учествовали су на многобројним домаћим и међународним такмичењима, на којима су остварили изузетне резултате, а из године у годину сарадња између ове три школе је све снажнија, па отуда и идеја да се приреди један овакав сјајан заједнички концерт.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram