24. ЈУНА БИЋЕ ОТВОРЕНА СЕЗОНА КУПАЊА НА БАЗЕНИМА “СЛАВИЈА” У ЋУПРИЈИ

Објављено 22/06/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Сезона купања на Базенима “Славија” у Ћуприји биће отворена у суботу, 24. јуна.

“Лепо време које је дошло после киша, је имуплс нама да приведемо крају све оно што смо планирали, освежили смо цео комплекс, што се тиче боја, затим додатним лежаљкама, новим сунцобранима, тако да мислим да ће свим корисницима и гостима да буде још веће задовољство да долазе и да уживају на нашим базенима”, рекао је Иван Алексић, директор Спортског центра “Ада”. Према његовим речима уколико то временске прилике буду дозволиле базени ће бити пуштени у рад у суботу, 24. јуна, али ако се време погорша то ће се одложити за који дан. “Завод за јавно здравље “Поморавље” у Ћуприји, врши редовне контроле воде и она је изузетног квалитета, тако да можемо слободно да је упоредимо са пијаћом водом”, каже Алексић.

Он је такође нагласио да цене улазница остају непромењене у односу на прошлу годину, тако да ће цена дневне улазнице износити 250 динара, а после 15 сати, 150 динара. Цена месечне карте иозноси 4500 динара.

На Базенима “Славија” ће посетиоцима као и претходних година, бити понуђени различити садржаји, а један од њих је и школица пливања. Такође, посетиоци ће моћи да уживају у гостовањима различитих извођача из света музике.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram